Nog 14 dagen - Reisverslag uit , van Iddo en Yael - WaarBenJij.nu Nog 14 dagen - Reisverslag uit , van Iddo en Yael - WaarBenJij.nu

Nog 14 dagen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Iddo en Yael

22 April 2009 | ,

Wat gaat de tijd snel!!! De laatste weken staan alleen nog in het teken van werk afronden, familie en vrienden zo vaak mogelijk zien en het leven in Nederland afsluiten. Met name dit laatste geeft een bizar, maar fijn gevoel van vrijheid. We zijn er dus bijna klaar voor! Wil je ons volgen? Dan kan je linksonder je emailadres of telefoonnummer invoeren zodat je bericht krijgt nadat er iets op de website is geplaatst.
Iddo & Yael

• 02 Mei 2009 - 15:49

Niels De Z:

Nou nog even en dan gaan jullie op weg! Veel plezier samen op ontdekkingsreis..
    ciao

• 02 Mei 2009 - 18:30

Marcus En Alja:

Geniet ervan!

• 05 Mei 2009 - 07:14

Nicole:

Stuur jullie veel super mooie dingen toe en geniet geniet geniet ervan!!
    Ben bang dat dat wel goed gaat komen ;)
    Have fun
    Dikke knuffel Nicole

• 05 Mei 2009 - 07:15

Nicole:

Stuur jullie veel super mooie dingen toe en geniet geniet geniet ervan!!
    Ben bang dat dat wel goed gaat komen ;)
    Have fun
    Dikke knuffel Nicole

• 06 Mei 2009 - 14:03

Channah:

He lieve Yael en Iddo,

Nogmaals heel veel plezier in jullie eerste stop Barcelona en Asilah!
    Dikke kus,

Channah

• 08 Mei 2009 - 08:49

Pierre En Rietje:

Yael,
    Toenik met Rietje voor een jaar vertrok zei iemand tegen mij: Er zijn mensen die na een Sabbattical gewoon weer terugkomen en aan de slag gaan. Er zijn ook mensen die zoveel indrukken hebben opgedaan dat het leven daarna niet meer hetzelfde is en ook niet meer wordt. Bij mij is het laatste gebeurd en met Rietje het eerste. Hoe dan ook: wij wensen jullie veel plezier en onuitwisbare indrukken. Doe voorzichtig en het is een hele goede manier om ook elkaars grenzen, beperkingen en talenten te ontdekken. Geniet, geniet, geniet....!!!
    Pierre en Rietje

• 08 Mei 2009 - 13:50

Syb:

Hey broer en schoonzus, ik zie nog geen bericht of foto op jullie site staan. Ik neem aan dat jullie nog aan het bijkomen zijn van de busreis. Veel plezier aankomende tijd. En hou ons op de hoogte (jij ook Iddo!)ciao.

• 08 Mei 2009 - 17:29

Karin:

Hey Yael en Iddo,
    Hoe gaat het zijn jullie al in Barca? Geniet van alles ben stikjaloers;-)
    Dikke zoen,
    Karin

• 08 Mei 2009 - 20:37

Hermen:

Hey mede levensgenieters,

Vanaf vandaag zal ik jullie op de voet volgen, ookal heb ik nogal druk schema haha.. Geniet ervan!! Een jaar is zo om

Sorry Iddo dat ik dat zei.. adios

• 08 Mei 2009 - 21:40

Astrid:

Lieve Yael en Iddo,

Maak er een geweldige reis van. Geniet van alle mooie ervaringen en natuurlijk van elkaar!

Ik ga jullie zeker volgen.

Heel veel plezier!!!!

• 10 Mei 2009 - 14:29

Pap, Mam En Broer:

Lieve Yael en Iddo,

Jullie gaan vast de site nog wel bijhouden, maar gelukkig krijgen we totnogtoe minstens 1 sms'je per dag en daar zijn we heel blij mee.
    We zijn vooral heel benieuwd hoe de reis gaat verlopen als het eerste geplande deel achter de rug is. Jullie zijn zeer ervaren reizigers en we hebben er alle vertrouwen in dat jullie een schitterende reis tegemoet gaan.
    Heel veel plezier en we treffen elkaar ergens in Afrika.
    xxxxxxxxxxxxxxx p/m/b

• 11 Mei 2009 - 19:00

Marleen De W:

hoi iddo en yael,

hopenlijk is alles goed gegaan!!
    ik heb mijn email adres ingevuld, dus kan jullie pagina bijhouden!
    geniet ervan!

groet

• 12 Mei 2009 - 20:14

Rineke En Henk :

Hi Yael en Iddo,

Jullie zullen inmiddels wel in Afrika zijn. Lekker warm in ieder geval. Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen.
    Liefs en twinkling eyes,
    Henk en Rineke

• 14 Mei 2009 - 18:41

Karin:

Hey schone broer/zus,
    Alles oké? Ik geniet van jullie verhalen...Anyway, waarschijnlijk zijn jullie nu in Marokko. Veel plezier en hopelijk laten jullie snel wat horen/zien. Dikke zoen,
    KaRinze

• 18 Mei 2009 - 20:15

Mama:

Hallo lieve allebei.
    Hoe is het in Marrakech?
    Hectisch,vooral op dat grote plein bij de Koetoebiamoskee? Ik ben beniewd wat jullie volgende stek zal zijn. We reizen mee via de sms-jes. Liefs

• 20 Mei 2009 - 08:19

Syb:

Volgens mij is het tijd voor een reisverslag! Ik ben namelijk benieuwd hoe de reis verloopt. Zijn er ook momenten op een dag dat jullie je telefoon aan hebben staan? Jac en ik gaan nu heerlijk genieten van een paar dagen Zeeland, dus ik hoop daarna iets te lezen en/of te zien op deze site. Dikke kus Syb