Wijziging terugkomstdatum ;) - Reisverslag uit Goa, India van Iddo en Yael - WaarBenJij.nu Wijziging terugkomstdatum ;) - Reisverslag uit Goa, India van Iddo en Yael - WaarBenJij.nu

Wijziging terugkomstdatum ;)

Door: Yael

Blijf op de hoogte en volg Iddo en Yael

02 Oktober 2010 | India, Goa

Lieve mensen,

Ook al klopte de terugkomdatum niet helemaal, het duurt nu niet lang meer eer we terug in nederland zijn.

we bevinden ons momenteel op een heerlijk strand in goa. het plaatsje heet aramsol en is een schattig vissersplaatsje met een leuk dorpje eromheen.

we gaan hier voorlopig niet meer weg, waarschijnlijk slijten we onze 'laatste dagen' totdat de allerlaatste centjes op zijn. tegen die tijd vinden we het allebei een bijzonder mooi afgesloten hoofdstuk en is het tijd om weer herenigd te worden met onze lieve familie en vrienden. we beginnen met een vriend in belgie voor een zo'n klein mogelijke overgang en arriveren dan hoogstwaarschijnlijk half/eind november weer in nederland.

We zien jullie dan weer allemaal heel graag!

Liefs, Iddo & Yael

Ps. de overige landen - indonesie/nepal/india - houden jullie nog van ons tegoed maar zal hoogstwaarschijnlijk onder het genot van een wijntje worden verteld ;)